Pacientams iš užsienio

Pacientams iš užsienio, atvykstantiems į mūsų kliniką dantų atkūrimui implantais ar kitoms sudėtingoms gydymo procedūroms, nėra paprasta suplanuoti kelionę. Todėl galime iš anksto sudaryti individualų intensyvaus gydymo planą ir grafiką, atsižvelgdami į Jūsų viešnagės Lietuvoje trukmę.

Jei jums reikalingas dantų atkūrimas dantų implantais, gydymą skirstome į du etapus: implantacijos ir nuolatinio protezavimo. Pirmojo vizito metu atliksime implantavimo procedūrą ir visus reikalingus laikinus dantų protezus. Po to, maždaug po trijų mėnesių teks sugrįšti antrajam etapui, kurio metu ant implantų bus pritvirtinti nuolatiniai dantų vainikėliai ar protezas.

Kad viskas vyktų kuo sklandžiau, dar prieš planuojant kelionę į Lietuvą, nuotoliniu būdu sudarome preliminarų gydymo planą, kad būtų pasirūpinta visais jūsų poreikiais. Naudodamiesi šia sistema galite būti ramūs žinodami, kad visi jūsų lūkesčiai bus išpildyti, o kiekviename šio proceso etape gausite kokybišką priežiūrą!

REGISTRACIJA

Užsiregistruokite į asmeninę konsultaciją.
Įveskite Jūsų duomenis ir mes netrukus susisieksime.

Mes naudojame slapukus, kad pagerintume jūsų patirtį naudojantis šia svetaine. Spauskite „Patvirtinti“, jog perskaitėte ir sutinkate su mūsų slapukų politika.